Vi började som ett litet lunchställe i ett av Helsingborgs industriområden. Idag har vi tio burger spots i södra Sverige och har flera på gång. Burgarna är gjorda på kött från svenska gårdar som vi maler på plats i restaurangen. Välkommen in och prova en av våra smakrika & saftiga burgare.
Hur startade det
Helsingburger slog upp portarna i Helsingborg första gången 2017. Utifrån ett litet gatukök såldes över 200 burgare varje veckodag under lunchtimmarna. Receptet bakom framgången var Svenskt kött (Högrev) från skånska djur och malt in house med egen kryddblandning. Idag finns Helsingburger på fyra ställen i Malmö samt i Ängelholm och Helsingborg. Under 2021 öppnar vi även i Trelleborg.
Kvalitet före kvantiet
Med kött från skånska gårdar, bröd från lokala lantbruk och färska grönsaker gör vi det rätt från grunden. Vi tror starkt på att det är kvalitén bakom våra burgare som legat i grund för vår framgång. Kom in och prova själv!